Lisa Bindner

Lisa BindnerMediator, underviser og foredragsholder, facilitator, coach og testcert. inden for enneagrammet.

Cand.jur. fra Københavns Universitet med speciale i mediation (konfliktmægling) på arbejdspladser.

Jeg er uddannet mediator, enneagramcoach og er testcertificeret inden for enneagrammer. Derudover har jeg deltaget i en lang række faglige, personlige og åndelige udviklingskurser i de sidste 20 år. Min uddannelsesmæssige baggrund i øvrigt er cand.jur. fra Københavns Universitet med speciale i konfliktmægling på arbejdspladser.

Inden jeg blev selvstændig, arbejdede jeg som jurist inden for det offentlige og det private samt som HR-konsulent. Fra feb. 2009- 2012 var jeg endvidere ekstern lektor i konfliktmægling ved Juridisk Fakultet, Københavns Universitet. Jeg er fortsat tilknyttet Universitet. Jeg har tidligere været tilknyttet mediationcenter A/S som mediator og medunderviser på mediatoruddannelsen.

Min store passion er at være brobygger og at være katalysator for menneskers forsoning samt personlige udvikling. Jeg er et meget engageret menneske med en stor empati og indlevelsesevne, der ikke kan lade være med at være nysgerrig og udfordre dine tanker, overbevisninger og handlinger. I vores samarbejde vil du opleve min force i at kunne tænke rationelt og metodisk samtidig med, at jeg kan tænke ud af boksen og inddrage skæve vinkler, alt efter hvad du og din organisation har brug for.