1 TIL 1

Personlig udvikling og udfoldelse sker gennem hele livet. I hvor høj grad afhænger af hvor mange erfaringer, du får, og hvad du lærer af dem. Indgangsvinklen til et forløb hos os er, at det altid tilpasses dig og dine behov. Vi anvender almindelige coaching-teknikker samt kognitive, narrative og systemiske redskaber. Mindfulness-meditation er en god metode til at opnå indre ro og øget styrke, hvorfor denne teknik ofte også anvendes. Vi gør brug af hjemmeopgaver, da det er en god måde til at få skabt løbende ændringer. Samtidig medvirker det til, at du overholder aftaler overfor dig selv.

1on1

Hvorfor vælge os?
Vi er to skarpe og hjertevarme kvinder, som brænder for det, vi laver. Vi sætter en ære i at levere et stærkt kvalitetsprodukt – hver gang.

Vi har erfaring både fra det private og det offentlige arbejdsmarked, hvorfor vi har en stærk fornemmelse for, hvad der rører sig. Derudover har vi et stort menneskeke/undskab i kraft af de mennesker, vi er, og ikke mindst på grund af dét, vi beskæf-tiger os med professionelt. Vi har en veludviklet intuitiv side, som vi altid bruger, når vi arbejder med mennesker.

Vi uddanner os løbende både i fagligt og personligt regi, så vi hele tiden er i udvikling og fremdrift. Vi tror på det gode i mennesker, og at der i os alle er masser af potentiale, der med lidt hjælp kan bevidstgøres og omsættes til talenter og handling.

Sessionerne kan lægges i vores lokaler, i et lokale i din virksomhed eller et helt tredje sted.